luni, 19 august 2024

Sapun de rufe

 🌹Dacă ați avut bunici care locuiau la țară și mergeați în vacanțe la ei, cu siguranță ați văzut săpunul de casă făcut de ei, în acel cazan mare. Pe vremuri, oamenii nu aveau la dispoziție o gamă largă de săpunuri, geluri de duș sau detergent pentru rufe. Așa că își făceau singuri. Când eu eram mică, bunica mea îmi spăla părul cu săpunul de casă făcut de ea, la cazan. Și aveam un păr extrem de lung, de mătăsos și sănătos! 


🌹Astăzi lansăm un nou săpun în colecția săpunurilor noastre: Săpunul de Rufe ! Nu este făcut la cazan, pe foc cu lemne, așa cum făceau bunicii noștri, ci este lucrat manual, prin metoda la rece. 


🌹Reprezintă o alternativă sănătoasă, economică și naturală la detergenții clasici, plini de ingrediente cu potențial alergen, iritanți și deloc prietenoși cu mediul înconjurător. 

Este formulat pentru o putere de curățare maximă și efectiv înlătură petele și murdăria de pe rufe.


🌹Poate fi folosit pentru spalatul rufelor de mână, sau în mașina de spălat (dat prin răzătoarea mică și pus direct în cuvă). Spală impecabil fără să producă alergii. Opțional, pentru rufe albe, puteți adăuga o lingură de bicarbonat de sodiu.


🌹Nu curăță doar rufe, ci și vase, oale, aragaz, gresie, faianță, parchet, chiuvetă, uși etc. 


🌹O alternativă naturală la balsamul de rufe este oțetul alb, din care puteți adăuga 1/4 cană în compartimentul de balsam al mașinii de spălat sau în apa de clătire, în cazul spălării manuale. Mirosul nu va rămâne impregnat în haine.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu