sâmbătă, 15 iulie 2017

Sufleu cu branza si legume













Buna seara dragii mei, in aceasta seara va voi prezenta o reteta delicioasa, pe care am vrut sa o incerc de ceva vreme. Credeti-ma ca a fost atat de buna incat nu ma puteam opri din gustat.
Asadar, haideti sa vedem pasii pentru aceasta reteta. 

Ingrediente
- 2-3 felii de paine proaspata
- 1 ardei kapia
- 4 oua
- 200 g smantana
- 20 g unt
- cateva felii telemea/ cas
- 1 lingurita patrunjel uscat

Mod de preparare
Daca vom folosi o tava de yena sau de sticla, o vom unge cu unt ( inclusiv peretii acesteia ). Indepartam coaja feliilor de paine si taiem miezul cubulete, cu care vom umple fundul tavii. Dupa ce am asezat painea, infigem mici cubulete de unt printre. Separat, cu ajutorul unui tel, batem ouale impreuna cu smantana si patrunjelul, apoi le turnam in tava. Deasupra presaram cubulete de kapia, telemea sau cas si optional putem pune si cubulete de piept de pui. 
Apoi bagam tava la cuptor pentru cel putin 30 min ( as recomanda chiar o ora, la foc mediu, pentru a nu ramane oul crud ). 

Sper ca v-a placut reteta si ca o veti incerca. 
Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu